DuParta - Betaalbare Bedrijfskleding voor Dames en Heren  
   
 

Bedrijfskleding

Bedrijfs- en Beurskleding - for those who dare to expose.

Klik HIER om een impressie te krijgen van de modelopties voor herenkleding.
Klik HIER om een impressie te krijgen van de modelopties voor dameskleding.
Klik HIER om een impressie te krijgen van de modelopties voor damesblouses.

 • B78
Uw personeel is het visitekaartje van uw bedrijf, dus de vraag is: wat wilt u dat zij uitstralen? Uw bestaande en potentiële klanten zien het liefst dat het goed met u gaat, dat u succes uitstraalt. Ook u weet dat bij het eerste contact met name de buitenkant telt. Aan de inhoud komt u pas toe als uw klant het vertrouwen heeft gekregen.

En vertrouwen kunt ú winnen! Door zélf vertrouwen uit te stralen. En zelfvertrouwen krijgen u en uw personeel onder meer door er goed uit te zien. In kleding die goed voelt en bij de tijd is. En aan die eis voldoet de bedrijfskleding en beurskleding van DuParta.

De voordelen van bedrijfskleding van DuParta op een rij:

 1. uniformiteit voor mannen én vrouwen:
  wilt u dat uw mannelijke en vrouwelijke medewerkers hetzelfde uitstralen? En wilt u daarbij niet alleen de keuze hebben tussen grijs, zwart of blauw? Bij DuParta kunt u ook in ándere, onderscheidende dessins uw voltallige personeel aankleden.
 2. betaalbaar:
  onze prijsstelling is zeer scherp en dus is op maat gemaakte uitvaartkleding zeer betaalbaar. Een twee-delig kostuum is bijvoorbeeld al verkrijgbaar voor € 199,-. Laat vrijblijvend door ons een offerte opmaken.
 3. individuele maatvoering:
  de kleding wordt uw medewerkers individueel aangemeten. U kunt kiezen tussen 100% maatwerk of aangepaste confectiematen. In het laatste geval wordt de best passende confectiemaat gecorrigeerd voor o.m. colbertlengte, mouwlengte, taille, broekband, broeklengte en/of pijpwijdte.
 4. individuele modellering:
  u kunt de modellering van jasjes, broeken en overhemden zelf kiezen. Wilt u geheel volgens de laatste mode gekleed gaan of heeft u de voorkeur voor een traditionelere uitstraling: alles kan.
 5. keuzeruimte:
  voor de kostuums hebben we keuze uit honderden stoffen van de beste stoffenhuizen. Voor wat betreft overhemden, blouses en accessoires heeft u keuze uit evenzoveel dessins, diverse stofsamenstellingen en modellen.
 6. speciaal voor u vervaardigd:
  de kleding wordt in samenspraak met u ontwikkeld en vervaardigd. We halen dus geen kleding van de plank waar we vervolgens uw naam op plakken.
 7. leveringsgarantie:
  indien gewenst en afhankelijk van de stofkeuze kan DuParta een vijfjarige garantie geven op de verkrijgbaarheid van de door u geselecteerde stoffen.
 8. onderhoud en beheer:
  DuParta kan het beheer van de aangeschafte kleding uit handen nemen. Denk daarbij aan regelmatige reiniging (incl. haal- en brengservice), reparatie- en vermaakwerkzaamheden, opvolging van vervolgbestellingen en dergelijke.
beurskleding

DuParta
Waterspin 14
3824 HH Amersfoort

T:  033 888 4483
M: 06 2833 5520
F:  084 7262 963
info@duparta.com

bedrijfskleding

pantalon op maat

bloesen op maat kostuum op maat herenkleding maatkleding bedrijfskleding op maat maatkleding heren

herenkleding op maat dameskleding maatpak

dameskleding op maat

maatkleding dames beurskleding