DuParta - Betaalbare Maatkleding voor Dames en Heren  
   
 

Over ons

Missie
DuParta helpt bedrijven om hun personeel er opvallend beter of - naar wens - opvallend anders in zakelijke, representatieve kleding te laten bijlopen. Zodanig dat de medewerker die de kleding moet dragen zich hierbij ook prettig voelt.

Onze doelgroep
Bedrijven die aan beurzen of exposities deelnemen willen opvallen tussen alle andere aanbieders; DuParta helpt kleding te ontwerpen en fabriceren met behulp waarvan het bedrijf zich kan onderscheiden van andere beursdeelnemers. Als uitvaartbedrijven willen dat de uitstraling van het personeel “passend” is bij uitvaarten, dan helpt DuParta om kleding aan te meten die past bij de clientèle van de betreffende uitvaartonderneming.

Klantwens
Het is onze wens en doel om kleding aan te meten die past bij de doelstellingen en klanten van uw bedrijf. Wilt u opvallen, dan laten we u opvallen. Wilt u ingetogen en betrouwbaar, dan léveren we dat ook. De kracht van DuParta ligt in de vele mogelijkheden die we kunnen bieden, zowel qua stoffen als qua afwerkingsopties.

Deskundig en gespecialiseerd
En waarom kunnen we dat goed? Omdat we gekwalificeerd en deskundig personeel in dienst hebben die tot 3 generaties terug al de kunst verstaan goed naar u te luisteren en dit te vertalen in een passend kledingadvies en tot slot uiteraard in de productie van perfect passende kleding met de uitstraling die u wenst.

Europees
Alle stoffen en kleding worden geproduceerd bij Europese stoffenhuizen en ateliers. Niet alleen omdat de kwaliteit van deze bedrijven zeer hoog ligt, ook omdat DuParta van mening is dat de Europese economie ondersteund moet worden. Natuurlijk kunnen we vanuit kostentechnisch oogpunt productie uitbesteden aan Aziatische landen, maar de mindere kwaliteit, extra milieubelasting en verslechtering van de concurrentiepositie van Europa heeft ons doen besluiten bewust te kiezen voor betrouwbare Europese partners.

Geschiedenis
DuParta® is in 2005 opgericht door Gerwin Tamminga, kleinzoon van de in Zeeland wereldberoemde kleermaker, wijlen Jo Tamminga. Waar "opa Tamminga" de maatkleding nog in eigen atelier op ambachtelijke wijze maakte, heeft kleinzoon Tamminga dit specialisme uitbesteed aan de ateliers van o.m. Bernhardt, Stylers en Richmart. Sinds de oprichting heeft DuParta diverse bedrijven en particulieren naar wens aangekleed. Zie hiervoor de referenties op onze website.

Toekomst
DuParta® wil de beste Nederlandse leverancier zijn van kleding die geschikt is voor beursdeelnames van bedrijven alsook van kleding die bij uitstek geschikt is voor de professionele voorbereiding en begeleiding uitvaarten. Laat ons u overtuigen met een vrijblijvende presentatie.

Hopelijk tot snel ziens,

maatkleding DuParta
Waterspin 14
3824 HH Amersfoort

T:  033 888 4483
M: 06 2833 5520
F:  084 7262 963
info@duparta.com

bloesen op maat

kostuum op maat