DuParta - uitvaartkleding op maat, kleding voor uitvaart branche  
   
 

Uitvaartkleding

Uitvaartkleding DuParta – een nieuwe beleving

Klik HIER om een impressie te krijgen van de modelopties voor herenkleding.
Klik HIER om een impressie te krijgen van de modelopties voor dameskleding.
Klik HIER om een impressie te krijgen van de modelopties voor damesblouses.

 • B78
Uzelf, uw gastvrouwen, gastheren en dragers zijn het visitekaartje van uw bedrijf. De vraag is: wat wilt u dat zij uitstralen? Uw bestaande en toekomstige klanten zullen vooral op zoek zijn naar meelevend, kundig en betrouwbaar uitvaartpersoneel. De betrouwbaarheid uit zich onder meer in de herkenbaarheid, juiste uitstraling en kwaliteit van de kleding. DuParta kan daar in voorzien.

DuParta is gespecialiseerd in kleding voor uitvaartondernemingen en heeft in de loop der jaren diverse bedrijven naar tevredenheid aangekleed. De kracht van DuParta ligt met name in het feit dat ze - naast perfect passende herenkleding - ook voor de dames beschikt over een nette doch vrouwelijke dameslijn. De pasvorm is onvergelijkbaar goed ten opzichte van traditionele bedrijfskleding voor dames.

De voordelen van onze uitvaartkleding op een rij:

 1. uniformiteit voor mannen én vrouwen:
  wilt u dat uw mannelijke en vrouwelijke medewerkers hetzelfde uitstralen? En wilt u daarbij niet alleen de keuze hebben tussen grijs, zwart of blauw? Bij DuParta kunt u ook in ándere, onderscheidende dessins uw voltallige personeel aankleden.
 2. betaalbaar:
  onze prijsstelling is zeer scherp en dus is op maat gemaakte uitvaartkleding zeer betaalbaar. Een twee-delig kostuum is bijvoorbeeld al verkrijgbaar voor € 199,-. Laat vrijblijvend door ons een offerte opmaken.
 3. individuele maatvoering:
  de kleding wordt uw medewerkers individueel aangemeten. U kunt kiezen tussen 100% maatwerk of aangepaste confectiematen. In het laatste geval wordt de best passende confectiemaat gecorrigeerd voor o.m. colbertlengte, mouwlengte, taille, broekband, broeklengte en/of pijpwijdte.
 4. individuele modellering:
  u kunt de modellering van jasjes, broeken en overhemden zelf kiezen. Wilt u geheel volgens de laatste mode gekleed gaan of heeft u de voorkeur voor een traditionelere uitstraling: alles kan.
 5. keuzeruimte:
  voor de kostuums hebben we keuze uit honderden stoffen van de beste stoffenhuizen. Voor wat betreft overhemden, blouses en accessoires heeft u keuze uit evenzoveel dessins, diverse stofsamenstellingen en modellen.
 6. speciaal voor u vervaardigd:
  de kleding wordt in samenspraak met u ontwikkeld en vervaardigd. We halen dus geen kleding van de plank waar we vervolgens uw naam op plakken.
 7. leveringsgarantie:
  indien gewenst en afhankelijk van de stofkeuze kan DuParta een vijfjarige garantie geven op de verkrijgbaarheid van de door u geselecteerde stoffen.
 8. onderhoud en beheer:
  DuParta kan het beheer van de aangeschafte kleding uit handen nemen. Denk daarbij aan regelmatige reiniging (incl. haal- en brengservice), reparatie- en vermaakwerkzaamheden, opvolging van vervolgbestellingen en dergelijke.
Interesse? Neem dan contact met ons op! DuParta informeert u graag nader.

uitvaarkleding op maat DuParta
Waterspin 14
3824 HH Amersfoort

T:  033 888 4483
M: 06 2833 5520
F:  084 7262 963
info@duparta.com

uitvaartkleding

maatpak

maatkleding bloesen op maat kostuum op maat herenkleding bedrijfskleding op maat maatkleding heren

pantalon op maat

dameskleding dameskleding op maat

maatkleding dames beurskleding

bedrijfskleding