DuParta - Betaalbare Maatkleding voor Dames en Heren  
   
 

Werkwijze

Onze kledingadviseurs komen bij u langs
DuParta komt onder werktijd, s avonds thuis of op zaterdag overdag bij u langs; wat u het beste uitkomt. Onze adviseur neemt uw maten op en geeft u advies op het gebied van pasvorm, stoffen, modellen, kleuren, overhemden en dassen.

Maten opnemen
Iemands maten god opnemen is een absolute voorwaarde voor naadloos zittende maatkleding. DuParta meet diverse lichaamsmaten bij u op en laten u een pasmodel aantrekken op basis waarvan eventueel noodzakelijke correcties beter zicht- en voelbaar worden. Tezamen levert dit alle informatie op die nodig is voor de perfecte pasvorm van uw kostuum of overhemd.

Model- en stofkeuze
Niet alleen uw postuur is uniek, ook uw voorkeuren zijn uniek. En deze kunt u tot uitdrukking laten komen in de keuze van de modellering en de stof van uw maatkleding. Onze deskundige adviseur begeleid u in dit keuzeproces.

Hoe lang duurt een afspraak?
Voor de eerste afspraak bent u voor het opmeten en de keuze uit stoffen en modellen circa anderhalf uur kwijt. Voor vervolgbestellingen bent u vaak al binnen een half uur klaar, omdat u dan slechts een stof en voering hoeft uit te kiezen. Uw maten en voorkeuren zijn immers al bekend.

Levertijd
Slechts 3 weken later bent u in het bezit van uw maatpak.

Passessie
Bij de uitlevering van uw maatkleding spreken we van een passessie. De kans is vrij groot dat de kleding direct naar wens is. Het is echter ook mogelijk dat er nog enkele aanpassingen nodig blijken. De kleding wordt dan nog eenmaal vermaakt, waarna u er volop van kunt genieten. De kans op eventuele vermaakwerkzaamheden zijn het grootst bij een eerste bestelling.

Onderhoud en garantie
Ook n uitlevering van uw kleding verliezen wij u niet uit het oog. DuParta geeft een jaar garantie op produktiefouten en abnormale slijtage. Vermaak- of reparatiewerkzaamheden anderszins neemt DuParta graag voor haar rekening: vooraf wordt altijd een prijsopgaaf verstrekt.

DuParta
Waterspin 14
3824 HH Amersfoort

T:  033 888 4483
M: 06 2833 5520
F:  084 7262 963
info@duparta.com

maatkleding bloesen op maat kostuum op maat herenkleding bedrijfskleding op maat maatkleding heren

pantalon op maat

herenkleding op maat dameskleding maatpak

dameskleding op maat

maatkleding dames beurskleding

bedrijfskleding